Leidingwerk leggen in Doetinchem

Centrale verwarming bestaat uit een ketel, een expansievat, een thermostaat en radiatoren. Al deze onderdelen worden met elkaar verbonden door een complex netwerk van leidingen waardoor water wordt vervoerd. Dit leidingwerk is dus een essentieel onderdeel voor het verwarmen van uw woning.
Laat u in uw nieuwe woning centrale verwarming plaatsen? Kies er dan voor dat u een specialist in de arm neemt. In Doetinchem en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Als ervaren installateur weten wij precies met welke factoren we rekening moeten houden. Ook als u leidingwerk wilt verleggen of uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer u een extra radiator wilt plaatsen, zijn wij u graag van dienst.

Problemen met het leidingwerk?

Om problemen met uw leidingwerk zo veel mogelijk uit te sluiten, is een vakkundige montage belangrijk. Desondanks kan er altijd iets onverwachts gebeuren, zoals lekkage. Daarom staan onze CV monteurs dag en nacht voor u klaar. Bij problemen met uw verwarming kunt u ons 365 dagen per jaar bereiken! Is er een leiding beschadigd of lek geraakt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733. En voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier.