Vloerverwarming installatie in Doetinchem

Er zijn verschillende combinaties mogelijk bij vloerverwarming aansluiten. Het systeem onder de vloer kan dienen als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming. Daarnaast kunt u kiezen voor verwarming onder tegels, onder parket of verwarming onder uw vloer in combinatie met een buffervat aangesloten op zonnecollectoren. Heeft u al een systeem, maar wilt u de pomp vloerverwarming vervangen? Bij de door ons aangedragen professional kunt u terecht voor vloerverwarming plaatsen, maar ook voor vervanging, reparatie en onderhoud. In Doetinchem zijn wij uw specialist voor dit type verwarming.

Onderhoud vloerverwarming

Kleine gebreken in de verwarming kunnen snel uitgroeien tot grotere problemen. Door onderhoud uit te voeren voorkomt u extra kosten aan reparatie. Hoort u bijvoorbeeld getik of wordt uw vloer niet volledig warm? Er kan lucht of vuil in de leidingen zitten, waardoor het systeem niet optimaal werkt. Laat uw vloerverwarming ontluchten of uw vloerverwarming doorspoelen door onze CV monteurs. Met onze geavanceerde technieken geniet u binnen de kortste keren weer van een warme vloer.

Vloerverwarming werkt niet

Vloerverwarming wordt niet warm? Er kan sprake zijn van lekkage vloerverwarming. Wanneer dit het geval is, zal het lek zo snel mogelijk opgespoord moeten worden. Rufra helpt u graag met het traceren van de lekkage. Wij zetten lekdetectietechnieken in en hoeven uw vloer niet open te breken. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of via het contactformulier.