Een AWB ketel storing in Doetinchem vakkundig verholpen

Het is belangrijk om uw AWB ketel goed te onderhouden. Hiervoor kunt u zelf contact opnemen met een monteur van ons bedrijf uit Doetinchem, of u kunt een ouderhoudscontract afsluiten. Gedegen onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel met vele jaren.

Toch kunnen storingen en problemen in de praktijk ook bij goed onderhouden CV ketels onvermijdelijk. De ketel in uw woning wordt dagelijks intensief gebruikt en dus worden wij vaak benaderd voor het oplossen van een AWB CV ketel storing. Dit doen wij graag voor u! Wij verhelpen onder andere alle problemen met de:

  • AWB ThermoMaster
  • AWB ThermoElegance
  • AWB ThemoSystem

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag.

Wat te doen bij AWB CV ketel storing

Een AWB ketel storing is in veel gevallen het gevolg van een te lage waterdruk, te lage gasdruk of een lekkage in een van de leidingen. In enkele gevallen kunt u deze problemen zelf oplossen, door de water- of gaskraan verder open te draaien. Hierbij is het belangrijk om in acht te nemen dat ook een te hoge druk nadelige gevolgen heeft voor uw CV systeem. Wij raden daarom aan om bij een AWB CV ketel storing te kijken of u de betekenis van de foutcode op het scherm kunt achterhalen. Wanneer u wilt proberen om een eenvoudige storing zelf op te lossen, schakelt u het systeem altijd eerst uit. Neem een vakman in de arm als de storingsmelding blijft terugkomen of als u niet precies weet wat te doen. In Doetinchem en omgeving staan wij voor u klaar!